دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت تکنولوژی دانشگاه علم وصنعت

مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت

دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت تکنولوژی دانشگاه علم وصنعت

مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت

میلیاردرهای خودساخته

میلیاردرهای خودساخته همه یک استراتژی مشترک در کسب‌وکار دارند: آن‌ها ریسک‌های عظیمی را پذیرفته‌اند. هیچ مسیر دقیق و محتاطانه‌ای برای ثروتمند شدن وجود ندارد.
طبق اینفوگرافیکی که توسط Funders and Founders بر اساس فهرست میلیاردرهای بلومبرگ تهیه شده است، از میان ۱۰۰ نفر از ثروتمندترین افراد حال حاضر دنیا، ۲۷ نفر ثروت خود را به ارث برده‌اند. ۳۶ نفر در خانواده فقیری به دنیا آمده‌اند و ۱۸ نفر هیچ مدرک دانشگاهی‌ای نداشتند.

۸ نفر از این میلیاردرهای کارآفرین در هر دو این دسته‌ها جای داشتند: آن‌ها نه خانواده ثروتمندی داشتند و نه تحصیلات دانشگاهی داشتند. لری الیسون (Larry Ellison)، بنیان‌گذار غول نرم‌افزاری اوراکل (Oracle) را در نظر بگیرید. او یک یتیم بوده است و اخیراً ثروت خالص وی ۳۷ میلیارد دلار تخمین زده شده است؛ و آمانسیو اورتگا (Amancio Ortega)، بنیان‌گذار زارا (Zara)، فرزند یک کارگر راه‌آهن بوده است و اخیراً ثروت خالص وی ۵۲ میلیارد دلار تخمین زده شده است.
چه درسی در زندگی فوق‌العاده این افراد نهفته است؟ همان طور که اینفوگرافیک نشان می‌دهد، برخی استراتژی‌های این هشت کارآفرین در کسب‌وکار مشترک است. پنج نفر از این گروه برجسته در دوران سخت سرمایه‌گذاری کردند، چهار نفر شرکت‌هایی را خریداری کردند که هنگام خرید خرابه‌ای بیش نبودند، سه نفر از آن‌ها یک معامله موفقیت‌آمیز انجام دادند که مسیر زندگی آن‌ها را تغییر داد، هفت نفر از آن‌ها جزء اولین کسانی بودند که متوجه ترندهای نوظهور شدند، سه نفر از این میلیاردرهای خودساخته در کنار کارکنان خود غذا می‌خورند و نیمی از این میلیاردرهای خودساخته در اولین کسب‌وکارشان نبود که به موفقیت دست پیدا کردند و حوزه‌های مختلفی را امتحان کردند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد