الگوی توسعه ژاپن
الگوی توسعه ژاپن بر مبنای توسعه صنایع برای افزایش تولیدات و در نتیجه افزایش صادرات (الگوی توسعه صادرات) و رسیدن به رشد و توسعه بالای اقتصادی با اتکا بر کار گروهی بوده است. به همین خاطر روند تغییر و انتقال فازها بهسوی توسعه و گسترش صنایع بوده است.
در این راستا ابتدا سیاست جایگزینی واردات را انتخاب کرده تا با ورود فناوری و دانش آن و فراگیری و استفاده صحیح از آنها قدم بهسوی ابداعات فناورانه و گسترش صنایع مدرن بردارند تا در نهایت به الگوی مورد نظر یعنی توسعه و افزایش تولیدات صنعتی و صادرات آنها دست یابند.
از سوی دیگر اهداف در نظر گرفته در بخش کشاورزی مبتنی بر مکانیزه کردن کشاورزی و افزایش محصولات آن برای دستیابی به خودکفایی داخلی و بینیازی به خارج و نیز کار گیری مازاد نیروی کار بخش کشاورزی در صنایع مدرن بوده است.
بههرحال ژاپن تبدیل به یک قدرت اقتصادی جهانی شده است و تحولات جهانی و نوسانهای اقتصاد داخلی ژاپن بر یکدیگر اثر میگذارند.
الگوی توسعه چین
مهمترین دلیل توسعه چین اتکا به پارادایم مائو بود. برنامه ریزی در چین مثل شوروی سابق ابتدا با تأکید بر صنایع سنگین به روش مرکزی بود، اما به مرور زمان فقط سیاستهای راهبردی را ارشادگونه به کار می بردند. حوزه های برنامه ریزی ابتدا توسعه زیرساختهای صنعتی و بعد کشاورزی بود؛ اما امروزه با بازشدن دربهای چین به روی دنیا وضعیت فرق نموده است. با روی کار آمدن شیائوپنگ و دیدگاه پراگماتیستی وی الگوی رفتاریِ اقتصادی، سیاسی چین فرق کرد و به توسعه صنعتی غربی توجه زیادی شد. این توسعه بدون توسعه سیاسی و با کنترل سیاسی است. رهیافت آنها رهیافت تدریجی و فزاینده بوده است.
الگوی توسعه کره جنوبی
استراتژیها و برنامه های اجرا شده در دوران توسعه کره جنوبی:
سیاست جایگزینی واردات، توسعه صادرات صنایع سبک، توسعه صنایع سنگین و شیمیایی، اصلاحات اقتصادی، شکوفایی مجدد اقتصادی.
این کشور با تکیه بر مزیتها، زمینه ها و برنامه های توسعه ملی با الگوهای بازار و توسعه برونگرا ( در هماهنگی با الزامات نظام بین الملل، رشد اقتصادی پرشتابی را تجربه کرده است.
الگوی توسعه مالزی
تأکید بر بخش خصوصی به عنوان موتور رشد و توسعه اقتصادی، تأکید بر تنوع بخشی بر اقتصاد و صنعتی شدن، قرار گرفتن در یک شبکه اقتصادی پویا و فعال، اتخاذ استراتژی سرمایه گذاری مناسب از طریق تشویق سرمایه گذاریهای داخلی و جذب سرمایه گذاریهای خارجی، مشارکت همه جانبه مردمی در فرایند برنامه ریزی و توسعه اقوام مختلف با نژادهای متفاوت
الگوی توسعه سنگاپور
قبولاندن به مردم به عنوان یک جامعه مستقل باید پیشرفت کنیم، اِعمال سیاست جایگزینی واردات، تغییر ساختار اقتصاد از فعالیتهای کاربر و با ارزش افزوده کم به فعالیتهای سرمایه بر و با ارزش افزوده بالا، توسعه و تولیدات صنعتی در کلاس جهانی (منطقه گرایی)، سیاست کنونی: جهانی گرایی (اقتصاد مبتنی بر دانش) که شامل استراتژیهای توسعه خدمات و تولیدهای صنعتی، حمایت از SMEها به عنوان شریکان چندملیتی، ایجاد شرکتهایی در کلاس جهانی، توجه به سرمایه انسانی و تشویق به آموزش، ایجاد فضای حمایتی ازنوآوری، استفاده بهینه از منابع کمیاب
تیراژ محدود حتی 20 جلد/ با هزینه بین 800 هزار الی 1 میلیون تومان
با کلیه ی مجوزهای قانونی از وزارت ارشاد، اداره شابک ISBN ، فیپا، کتابخانه ملی ایران و ...
با راهنمایی گام به گام 24 ساعته؛ از ارسال متن تا چاپ و تحویل کتاب (ویژه کتاب اولی ها)
بدون حضور مولف در تهران (ویژه شهرستانی ها)
ارسال متن با ایمیل / تحویل یک ماهه / ارسال کتب با پست